gość
gość [25.01.09, 21:54]
odpowiedzi: 11

Jak zrobic stek wolowy zeby mieso w srodku nie bylo surowe?

tylko mi nie piszcie ze na necie znajde bo szukalam i tam zazwyczaj pisza zeby smazyc na grillu przez 5-7 min,a ja nnie lubie takiego surowego miesa.ktos wie jak to zrobic by bylo dobrze upieczone i nie zgrzytalo miedzy zebami jak podeszwa?prosze o sprawdzone przez was porady nie przez google.



Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Odpowiedzi
  • gość
    (2 - 0)
    100%
    Ania [20.04.13, 11:25]
    Ja używam tylko wysoko gatunkowych produktów, świetne są steki i stekburgery BOS bo mają aż 100% wołowiny i są pyszne a wystarczy je zamrożone wrzucić na patelnię rozgrzaną i delikatnie się rumienią z każdej strony, nigdy nie miałam surowego w środku.
->
Opcje pytania
Inne z tej kategorii:
Sponsorowane