gość
monia [05.12.17, 11:41]
Tagi: firmie | inkon | opinie | praca
odpowiedzi: 16

Praca w firmie Inkon - opinie

Witam, proszę o opinię nt. pracy w firmie Inkon jeśli ktoś tam pracował. Wysłałam CV i chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej.
Pozdrawiam


Najlepsza odpowiedź
  • gość
    (2 - 0)
    100%
    etna [05.12.17, 14:40]
    pracowałam tam kilka miesięcy w czasie studiów i w sumie byłam zadowolona, na początku trzeba wyczuć szefową, a potem to już z górki, kasa jak na czasy studenckie też była okej

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [05.12.17, 12:21]
    tyle sie dowiedzialas XD
  • gość
    (2 - 0)
    100%
    najlepsza etna [05.12.17, 14:40]
    pracowałam tam kilka miesięcy w czasie studiów i w sumie byłam zadowolona, na początku trzeba wyczuć szefową, a potem to już z górki, kasa jak na czasy studenckie też była okej
    pracowałam tam kilka miesięcy w czasie studiów i w sumie byłam zadowolona, na początku trzeba wyczuć szefową, a potem to już z górki, kasa jak na czasy studenckie też była okej
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    Karolajna [06.12.17, 10:18]
    Praca ma swoje plusy i minusy, nie jest to raczej praca na całe zycie
    za to na rok/dwa można sie zaczepic ;] ] ] :d
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    kk [07.12.17, 10:56]
    ja tam się nie spinałam w tej pracy i najważniejsze dla mnie było to że pieniądze spływały xd
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [12.12.17, 14:44]
    Ja tez pracowlam w Inkon, jest spoko, dobra kaska i nie ma problemu z urlopem
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    manga [14.12.17, 13:04]
    Śmiało aplikuj, bo takiej atmosfery rodzinnej jak tam nigdzie indziej do doświadczysz :-)
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    Marta [04.01.18, 09:26]
    Zaczęłam pracę niedawno i jest naprawdę w porządku :)
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    Justyna [04.01.18, 13:19]
    Pracuje tam ładnych pare lat i nie można narzekac. Atmosfera w porządku, wynagrodzenie zawsze na czas
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [08.01.18, 09:45]
    Wiadomo jak wszedzie pracować trzeba, szefowa naprawdę babeczka do dogadania, kasa na czas. >:D
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    Patka [08.01.18, 09:47]
    gość
    Ja tez pracowlam w Inkon, jest spoko, dobra kaska i nie ma problemu z urlopem

    Dokładnie, wszystko to kwestia tylko szczerej rozmowy :)
->
Opcje pytania
Inne z tej kategorii:
Sponsorowane