Zapomniałem hasła » Zarejestruj się »
gość
gość [03.06.09, 12:53]
odpowiedzi: 19
Zgłoś

Rigevidon- opinie

Witam, proszę o opinie dotyczące tabletek antykoncepcyjnych Rigevidon. Czy przytyłyście, czy spadło Wam libido, jak z waszym samopoczuciem? Dziś je dostałam, za 3 opakowania zapłaciłam 19 złotych... mam nadzieję, że cena nie oznacza, że są mniej skuteczne i niezdrowe :/



Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Odpowiedzi
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [23.05.11, 19:31]
    witam;) ja biore rigevidon 8 miesiac i czuje sie bardzo dobrze przy pierwszym opakowaniu mialam oplamienia ale teraz jest ok miesiaczki sa mniej bolesne i trwaja 3 dni;)
    pozdrawiam
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [13.06.12, 13:06]
    RIGEVIDON biorę od 16 dni i czyje się po nich nie bardzo, jestem nerwowa i nic mi się nie chce... (poza tym bóle brzucha). Moja siostra je bierze i jej koleżanka, ale one mówią, że im pasują (jednej nawet powiększyły się sporo piersi ;) ). Po prostu tabletki każdy musi dobrać dla siebie indywidualnie. Jak jest coś nie tak to warto je zmienić i się nie męczyć.
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    Kkk [29.07.12, 12:41]
    Ja biorą drugą paczkę rigevidomnu, przy pierwszym opakowaniu plamienie praktycznie przez 18 dni az do miesiaczki, rozpocczynając drugą paczkę zaczeły sie mdłości wymioty które często mi towarzyszą... poważnie zastanawiam się nad zmianą mimo tej zachęcająco niskiej ceny...
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    aga123456 [03.12.12, 10:33]
    Dziewczyny nie bierzcie tego!!!!!!! Czytajcie ulotkę. wszystko co tam jest napisane to fakt. Ja również czytałam opinie ale brałam pod uwagę tylko te za, a omijałam ostrzeżenia. Po czym łykałam Rigevidon 3m i dorobiłam się mega nadżerki i guzów w obu piersiach. A jeżeli u kogoś w rodzinie występował rak piersi to kategorycznie zrezygnujcie.
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [08.02.13, 00:22]
    Ja mam 47 lat,przez 2 lata bralam qlaire,ale jej cena byla nie na moja kieszen,poprosilam o zmiane i dostalam rigevidon,,,biore 3 opakowanie,i sama nie wiem chyba watroba mi dokucza po tym,libido parwie zero!!!,po tamtych czulam sie ok.Waga w normie,no ale ja stale na diecie i duzo cwicze.
    Pozdrawiam.
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [08.02.13, 20:51]
    hej to są moje 2 tab anty i przy 1 opakowaniu caly czas mialam plamienia az do miesiaczki i kilka dni po....teraz biore2opakowanie i sama nie wiem co robic czytajac te negatywne opinie....wydaje mi sie ze wszystko jest ok oprocz tego ze mam strasznego lenia a wychowuje 9 miesiecznego synka:P
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [28.03.13, 10:06]
    ja dostałam ten lek bo mam torblel na jajniku, wcześniej też była i miałam cilest ( torbiel zniknąl na 3 miesiące i powrócił). jako młoda dziewczyna brałam tabletki antykoncepcyjne o róznych nazwach, ogólnie stwierdzam, że w czasie brania czułam się ok. plamienia, suchość pochwy owszem były, ale jak przestałam brać poczułam się szczęśliwsza, i stwierdziłam, że w trakcie brania byłam przygaszona, ckliwa.
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [12.05.13, 18:34]
    biore juz rok,pierwszy miesiac byl tragiczny ,a pozniej sie wszystko uregulowalo.Teraz jest wszystko ok.Mamografie mialam robiona pol roku po zazywaniu tabletek,wszystko jest ok.Imam nadzieje ,ze tak zostanie
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    potencja kobiet [20.06.16, 13:15]
    tabletki na potencję libido dla kobiet http://tabletkilibidopankobiet.online/
Dodaj odpowiedź
Odpowiada:
avatar gościa
:)
  • :/
  • :(
  • :)
  • :*
  • :<
  • :0
  • :o
  • >:D
  • :d
  • :|
  • :x
  • ;)
  • ;(
  • :p
  • :s
  • >:d
  • :D
  • >:o
  • :]
  • :[
  • :P
  • >:|

Pisząc odpowiedzi nie obrażaj innych. Więcej o netykiecie »

Wyszukiwanie
Zadaj pytanie
(potrzebujesz tylko 30 sekund!)
Opcje pytania
Inne z tej kategorii:
Sponsorowane