Zapomniałem hasła » Zarejestruj się »
gość
gość [03.06.09, 12:53]
odpowiedzi: 19
Zgłoś

Rigevidon- opinie

Witam, proszę o opinie dotyczące tabletek antykoncepcyjnych Rigevidon. Czy przytyłyście, czy spadło Wam libido, jak z waszym samopoczuciem? Dziś je dostałam, za 3 opakowania zapłaciłam 19 złotych... mam nadzieję, że cena nie oznacza, że są mniej skuteczne i niezdrowe :/



Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Odpowiedzi
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [03.06.09, 12:55]
    cena oznacza tyle ze sa refundowane,bralam je dosc dlugo i nic mi nie bylo,przytylam 2 kg i czulam sie fajnie a libido? superancko!
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [03.06.09, 13:07]
    ja tez bralam rigevidon.jak dla mnie super.Nie przytylam,libido nie spadlo,wrecz przeciwnie :D
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [03.06.09, 13:43]
    Ja biorę te tabletki od miesiąca, przez cale pierwsze opakowanie miałam plamienia, ale to chyba normalne. Nie przytyłam, libido ok;p Byłam nieco bardziej rozdrażniona ale nie wiem czy to z tego powodu;p
  • koliberek202
    (0 - 0)
    0%
    koliberek202 [03.06.09, 15:23]
    ja też je kiedyś brałam, niby wszystko było ok, ale kiedy zmieniła ginekologa, ta nie chciała mi ich przepisać, bo twierdziła że mają końską dawkę hormonów i już często były wycofywane z aptek
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [03.06.09, 16:45]
    jak dla mnie był najlepszy.po innych źle się czułam a po nim nic złego się nie działo
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    Iga [02.10.09, 17:38]
    hej:)Ja biorę Rigevidon od 3 lat.I chciałabym powiedzieć wam jakie jest to niebezpieczeństwo brania Rigevidonu i wogóle środków antykoncepcyjnych.Zatem po raku brania Rigevidonu natąpiły objawy
    : -silne zapalenie jajników, które skończyły się pobytem w szpitalu, -boleść wątroby i żołądka, -mdłości, -zawroty i bóle głowy, -tkliwość piersi, -grzybica pochwy, -nagłe zmiany nastrojów, -brak chęci do współżycia. Zostało mi 5 ostatnich tablet i po wybraniu tych tabletek mam zamiar żuć tabletki na zawsze.Jestem zbyt młoda żeby niszczyć sobie zdrowie.I wam też tak radze.Pozdrwaiam
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    iza [24.10.09, 23:36]
    Biore Rigevidon od 2 lat i dobrze sie po nim czuje. Bardzo mi posują bo okresy są prawie nie zauważalne. chociasz to pewnie mało zdrowe
    ale konfort jest......
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [29.04.10, 12:51]
    Ja brałam je rok temu jakieś 3 miesiace po odstawieniu pierwszy dzień miesiączki to mama chciała mnie zawieżć na pogotowie... Nie mogła mnie z podłogi podnieść ciągle wymiotowałam ... Teraz znów mi lekarz przez pomyłkę zapisał te same to jestem nie do wytrzymania huśtawki nastrojów raz sie smieje raz nie chce nikogo widzieć i tak w kółko a chłopaka ostatnio tak wyzwałam ze szkoda gadac... Musze zmienić tabletki.
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    Karolina [15.06.10, 15:54]
    Ja stosuje tabletki RIGEVIDON od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona! Dobra cena, żadnych skutków ubocznych, skuteczne działanie... !
    Polecam!
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [16.08.10, 13:24]
    ja biorę teraz pierwsze opakowanie RIGEVIDONU i jestem przy stosowaniu 11 tabletki a od czasu pierwszej mam plamienia i wciąż nie ustepują nie wiem ile to bedzie jeszcze trwało :(
Dodaj odpowiedź
Odpowiada:
avatar gościa
:)
  • :/
  • :(
  • :)
  • :*
  • :<
  • :0
  • :o
  • >:D
  • :d
  • :|
  • :x
  • ;)
  • ;(
  • :p
  • :s
  • >:d
  • :D
  • >:o
  • :]
  • :[
  • :P
  • >:|

Pisząc odpowiedzi nie obrażaj innych. Więcej o netykiecie »

Wyszukiwanie
Zadaj pytanie
(potrzebujesz tylko 30 sekund!)
Opcje pytania
Inne z tej kategorii:
Sponsorowane