Zapomniałem hasła » Zarejestruj się »
gość
gość [23.08.10, 21:38]
odpowiedzi: 9
Zgłoś

Czy jestem zboczony skoro podglądam swoją mamę pod prysznicem??

j.w



Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Odpowiedzi
  • gość
    (0 - 3)
    0%
    gość [23.08.10, 21:39]
    Nie wiem.
    Za to moge podać przepis na pyszny PASZTET DOMOWY!
    Składniki:

    • 1 kg wieprzowiny
    • 1 kg wołowiny
    • 1/2 kg boczku lub podgardla
    • 3 średnie cebule, obrane i pokrojone w grube plastry
    • 1/2 bułki tzw. parówki, pokrojonej w plastry
    • 5 dkg wątróbki (niekoniecznie)
    • 4 - 5 jajek
    • sól, pieprz
    • gałka muszkatołowa
    • słonina, pokrojona w cienkie plasterki
    • bułka tarta

    oraz przyprawy do zagotowania: 3 listki laurowe, 5 ziarenek ziela angielskiego, 5 ziarenek czarnego pieprzu

    Przygotowanie:
    Przyprawy gotować przez 7 minut w małej ilości wody. Powinno pozostać 1/2 szklanki wywaru.
    Mięso pokroić na małe kawałki około 3 x 3 cm i włożyć do dużego garnka. Boczek ułożyć na spód, następnie mięso (wieprzowinę, wołowinę), dalej cebule. Posolić i dodać przecedzony zimny wywar z przypraw. Zagotować na dużym ogniu, następnie wymieszać i dusić na małym ogniu aż do miękkości mięsa, przez około 1,5 godziny. Pod koniec gotowania dodać bułkę parówkę. Wątróbkę sparzyć we wrzątku przez około 3 minuty. Po wystudzeniu mięsa, najlepiej na następny dzień, trzykrotnie zmielić mięso oraz wątróbkę w maszynce do mięsa. Następnie dodać żółtka, wymieszać, dodać sól, pieprz oraz gałkę muszkatołową. Na koniec delikatnie połączyć z ubitymi białkami. Dwie wąskie i podłużne formy o długości 30 cm wysmarować smalcem, boki i dno wyłożyć plasterkami słoniny. Posypać bułką tartą. Wyłożyć masę mięsną, dobrze docisnąć, aby nie pozostały wewnątrz pęcherze powietrza. Wstawić do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i piec przez ok 1,5 godziny.
  • gość
    (1 - 1)
    50%
    gość [23.08.10, 21:39]
    gość
    Nie wiem. Za to moge podać przepis na pyszny PASZTET DOMOWY! Składniki: • 1 kg wieprzowiny • 1 kg wołowiny • 1/2 kg boczku lub podgardla • 3 średnie cebule, obrane i pokrojone w grube plastry • 1/2 bułki tzw. parówki, pokrojonej w plastry • 5 dkg wątróbki (niekoniecznie) • 4 - 5 jajek • sól, pieprz • gałka muszkatołowa • słonina, pokrojona w cienkie plasterki • bułka tarta oraz przyprawy do zagotowania: 3 listki laurowe, 5 ziarenek ziela angielskiego, 5 ziarenek czarnego pieprzu Przygotowanie: Przyprawy gotować przez 7 minut w małej ilości wody. Powinno pozostać 1/2 szklanki wywaru. Mięso pokroić na małe kawałki około 3 x 3 cm i włożyć do dużego garnka. Boczek ułożyć na spód, następnie mięso (wieprzowinę, wołowinę), dalej cebule. Posolić i dodać przecedzony zimny wywar z przypraw. Zagotować na dużym ogniu, następnie wymieszać i dusić na małym ogniu aż do miękkości mięsa, przez około 1,5 godziny. Pod koniec gotowania dodać bułkę parówkę. Wątróbkę sparzyć we wrzątku przez około 3 minuty. Po wystudzeniu mięsa, najlepiej na następny dzień, trzykrotnie zmielić mięso oraz wątróbkę w maszynce do mięsa. Następnie dodać żółtka, wymieszać, dodać sól, pieprz oraz gałkę muszkatołową. Na koniec delikatnie połączyć z ubitymi białkami. Dwie wąskie i podłużne formy o długości 30 cm wysmarować smalcem, boki i dno wyłożyć plasterkami słoniny. Posypać bułką tartą. Wyłożyć masę mięsną, dobrze docisnąć, aby nie pozostały
    wewnątrz pęcherze powietrza. Wstawić do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i piec przez ok 1,5 godziny.


    nie będziesz na mistrzach , nie bój się ;
  • gość
    (0 - 1)
    0%
    gość [23.08.10, 21:40]
    Twoja stara nie ma Mamby
  • gość
    (0 - 1)
    0%
    THC4Ever [23.08.10, 21:40]
    Nie, to normalne w twoim wieku.
  • gość
    (1 - 1)
    50%
    gość [23.08.10, 21:40]
    nie, to nrmalne
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    ona20 [23.08.10, 21:40]
    tak to zboczenie
  • power
    (0 - 0)
    0%
    power [23.08.10, 21:40]
    nie ładnie, nie ładnie ;p
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    gość [11.02.11, 06:10]
    nie czemu. Ja też to robie
  • gość
    (0 - 0)
    0%
    na ćpany [12.11.13, 05:10]
    słuchaj koleś ja jestem psychologiem i ci powiem tak.to rzecz naturalna,że lubisz mamę podglądać.ona ciebie widziała na golasa milion razy jak byłeś dzidziusiem i tej jej pochwę też widziałeś tylko że tego nie widziałeś.hm i próbujesz sobie przypomnieć jak to wyglądało:) a i ty swoją mamę widziałeś od środka i też tego nie pamiętasz.i dla tego cie podnieca twoja własna prywatna mama!:)
Dodaj odpowiedź
Odpowiada:
avatar gościa
:)
  • :/
  • :(
  • :)
  • :*
  • :<
  • :0
  • :o
  • >:D
  • :d
  • :|
  • :x
  • ;)
  • ;(
  • :p
  • :s
  • >:d
  • :D
  • >:o
  • :]
  • :[
  • :P
  • >:|

Pisząc odpowiedzi nie obrażaj innych. Więcej o netykiecie »

Wyszukiwanie
Zadaj pytanie
(potrzebujesz tylko 30 sekund!)
Opcje pytania
Inne z tej kategorii:
Sponsorowane