gość
gość [17.08.10, 11:45]
odpowiedzi: 5

Jaką mąkę kupujecie do pieczenia chleba

podajcie typ 550 , 750, inny ? i skąd mąka babuni, castello, jaka


Najlepsza odpowiedź
  • gość
    (18 - 0)
    100%
    gość [17.08.10, 11:52]
    najlepiej z żyta ale może być z winogron

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
  • Dzyzys
    (17 - 2)
    89%
    Dzyzys [17.08.10, 11:46]
    Taka biala
  • shinobi
    (17 - 2)
    89%
    shinobi [17.08.10, 11:46]
    najlepsza jest 220k v8
  • gość
    (17 - 2)
    89%
    Mietek [17.08.10, 11:46]
    Mąkę z pierwszego tłoczenia
  • gość
    (16 - 2)
    89%
    kowalny [17.08.10, 11:48]
    munke żytniuu
  • gość
    (18 - 0)
    100%
    najlepsza gość [17.08.10, 11:52]
    najlepiej z żyta ale może być z winogron
    najlepiej z żyta ale może być z winogron
->
Opcje pytania
Inne z tej kategorii:
Sponsorowane